Bag om firmaet


Hos medie-grafik er vores vision at leverer flotte og top professionelle hjemmesider til små og mellemstore virksomheder, hvor du får mest muligt for pengene. Samtidig skal det være nemt at tilkøbe ekstra ydelser og produkter, samt vi sætter en ære i at leverer en første klasses support til alle kunder.

facade

Som et full-service-webbureau kan vi hjælpe dig med hele din online løsning. Vi designer, programmerer, hjælper med opdatering, søgeoptimerer samt rådgiver indenfor sociale medier. Rådgivning er et kernepunkt i vores forretning og det har det altid været. Vi er ikke afhængige af nogle bestemte eller egne systemer, men fortæller dig istedet for objektivt, hvad der er den bedste løsning for dit firma nu og på sigt.

Stort netværk af eksperter
Hos medie-grafik laver vi det vi er bedst til og bruger eksperter til resten. Tekstforfattere, fotografer og filmfolk, søgemaskineeksperter, apps og spiludviklere er en del af vores store netværk. Inhouse er vi webdesignere og programmører med ekspert kompetancer indenfor de mest udbredte open source systemer som WordPress CMS / eCommerce, Umbraco, Joomla og Presta Webshop.

Vi har over 10 års erfaring med hjemmesider og det hele startede med at vi udviklede vores eget CMS fra bunden af tilbage i 2004, da det dengang var den eneste mulighed. Siden har det været et mantra for os konstant at følge med udviklingen indenfor branchen til stor fordel for vores kunder.

Vi glæder os til at samarbejde med dig om din næste webløsning.

 

Har vi fået din opmærksomhed?

Kontakt os, klik her
Vi bruger cookies. Når du klikker videre, accepterer du automatisk vores cookie- og privatlivspolitik. » Læs mere her
OK